vineri, 13 ianuarie 2017

De unde sa cumperi cizme de dama din piele



Cu toate ca anotimpul de iarna este pe sfarsite, si in urmatoare perioada vom avea nevoie de o incaltaminte care sa ne protejeze de frigul de afara, unele modele de cizme dama din piele clasice sunt potrivite oricaror gusturi si se preteaza excelent oricarei varste. Asadar, acest articol reprezinta un must-have in garderoba oricarei persoane, mai ales daca aceasta isi doreste sa se fereasca de umezeala si temperaturile scazute de afara, iar in 2016 designerii au scos pe piata sute de modele ce pot fi purtate cu fuste, pantaloni din stofa, jeansi sau rochii chiar si in anul 2017. 



Culori si imprimeuri

Pentru persoanele mai indraznete, care vor sa iasa din tipare si sa impresioneze prin incaltamintea pe care au ales-o, la categoria cizme dama din piele pot alege modele in diferite nuante, fie mai indraznete prin culoarea in sine, fie mai curajoase datorita desenelor sau imprimeurilor. 

In cazul in care va doriti ceva mai putin vizibil, puteti opta pentru insertii de materiale sau de accesorii metalizate, in functie de gusturile dumneavoastra. De asemenea, nu uitati ca o asemenea incaltaminte trebuie purtata corespunzator, iar daca optati pentru un model mai excentric, restul outfit-ului trebuie sa fie extrem de simplu, in nuante stinse sau in non-culori, mai ales ziua.



Cum purtam cizmele?

Desi toate femeile stiu ca aproximativ orice model de cizme dama din piele poate fi purtat cam in orice combinatii de culori, texturi si materiale, exista unele reguli de baza pe care ar trebui sa le aveti in vedere. In primul rand, este bine sa creati tinuta in functie de forma corpului pentru poate ca ceea ce i se potriveste, de exemplu, prietenei cele mai bune, poate nu vi se potriveste dumneavoastra si invers. In al doilea rand, niciodata nu adaugati prea multe unui outfit pentru ca poate crea un aspect neplacut, incarcat, indiferent de calitatea materialelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu