sâmbătă, 20 mai 2017

Dispozitivele GPS ne protejeaza de necazurile nedorite

Posibilitatile de a proteja bunurile si persoanele dragi sunt mult extinse datorita avansului tehnologic, iar in ziua de azi oricine poate avea acces la un astfel de dispozitiv GPS TK108, ideal pentru a fi instalat pe o masina, o motocicleta sau o bicicleta. In cazul unor situatii de urgenta exista posibilitatea de trimitere automata a unor mesaje text catre niste numere stabilite anterior, este inclus si un senzor de miscare care furnizeaza viteza de deplasare, iar in cazul in care este depasita cea prestabilita, din nou, se poate trimite un sms. La fel de simplu este sa se stabileasca si un perimetru, care daca este incalcat se emite o avertizare, iar pe aceasta cale este foarte usor sa se cunoasca locatia celor dragi sau a bunurilor.

Diferite functii

Cu alte cuvinte, prin intermediul unor astfel de functii este foarte simplu sa fie urmarite bunurile mobile, dar si traseul urmat de copii sau batrani de fiecare data cand ies din casa. In plus, nu trebuie omis faptul ca este incorporat si un microfon cu ajutorul caruia se pot asculta conversatiile pe o raza de cativa metri. Totodata, aceasta este modalitatea ideala prin care animalele de companie nu se pot rataci de fiecare data cand sunt lasate in afara casei.

Usor de folosit

Pachetul unui dispozitiv GPS TK108 include gadgetul, cablurile pentru alimentare si incarcare, capacul de prindere, dar si manualul de utilizare, cu care se pot descoperi toate functiile incoporate si usurinta cu care se foloseste.

De unde cumpar?


Un asemenea gadget, dar si alte modele similare pot fi gasite in cadrul magazinului online iUni, unde gama este variata, iar preturile sunt prietenoase cu toate buzunarele. Pe langa faptul ca acestea pot fi comandate online, se ofera si posibilitatea de a fi testate in showroom, inainte de a fi achizitionate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu